Lovat är lovat :)

Ja, nu är vi ju lite lediga 🙂 Lovat har jag gjort länge, lovat att barnen ska få ommålat eller tapetserat i sina rum. Välbehövligt! Så idag åkte jag och tjejerna som är först på tur ut till Fredells och tittade på tapeter. Här är de laddade 🙂

Det fanns en massa fint 🙂 Adelina gillade Pip och hade svårt att bestämma sig vilken hon gillade mest. Vi tänkte ha mönstrad tapet på en vägg och resten målat och jag hoppades att vi skulle klara oss på en rulle.

Till slut valde hon den sista här ovan men när vi räknade ut att det behövdes två rullar för en vägg så tänkte vi om. De är ju inte de billigaste direkt, hrm. Julia hittade inget hon gillade och suckade och suckade. Nu var det inte så kul längre att titta på tapeter.

 

Äntligen hittade hon en väggtapet, ett träd men den matchade inte heller vår budget 😦 Då kom vi på att hon kunde rita ett eget träd på väggen 🙂 Först på ett papper och sedan förstora upp den på väggen. Är det någon som har en sådan apparat att låna ett par dagar? Så här såg inspirationen ut. Jag är säker på att hon kan göra något mycket finare på egen hand. Nu var de glada igen, tapet tittandet var över 🙂

När vi fått inspiration på Fredells åkte vi till Bauhaus och handlade. Vi köpte lite färg och en väggtapet till Adelina. Visar när vi kommit en bit på väg. Ni får gärna komma med idéer till barnrum? Skriv de gärna på bloggen 🙂 Ha det så gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s