Update projekt Gula huset

Vad har vi hittills hittat till badrummet i Armasjärvi? Den här lantliga stilen vill vi ha. Ja inte precis denna då den är lite för bred men vi ska försöka hitta något liknande, någon som har något tips? Ca 60 cm brett får badrumsskåpet vara 🙂 Tvättstället blir detta, Höllviken.

Blandare från IKEA får duga till detta budgetbadrum för stugan.

Det blir ingen kristallkrona tyvärr, vi hittade inga fynd på antikaffären så lamporna fick istället fyndas från det stora varuhuset på gränsen. Den till vänster ska hänga typ i mitten av rummet och den som det finns två av på den högra bilden får hänga över fönstret ovanför arbetsbänken.

Fixa och trixa med dessa lite och det blir såå fint för det lantliga badrummet, de båda får nog behålla sin bruna färg på benen så att det inte blir för vitt, bara lite kakel för bordet och lite schysst tyg för stolen… Bara de får plats annars får Sofi gå på jakt efter något lite mindre.

Nu har vi hittat ett tyg 🙂 som ska gå längs hela arbetsbänken, det heter Guadalajara och det finns på Mexicana Bazars webbsida, försökte få upp en bild på tyget men lyckades inte, min dator har pajat och har nu en Mac som jag inte kan så bra ännu, hrm. Klicka här så får ni förhoppningsvis se det 🙂 annars kan ni kopiera adressen…

http://mexicanabazar.se/guadalajara-pi-234.html

Ska be Sofi att fota lite andra saker som vi köpt så jag kan lägga in dem här och om ett par veckor får ni se det slutgiltiga resultatet. Skicka gärna in lite inspiration och förslag till oss.

Kraaamar

Annonser

2 thoughts on “Update projekt Gula huset

  1. Vårt projekt kommer att bli kanon! Bara vi inte skulle tappa bort lappar hela tiden 😉 Jag kommer att åka dit och fota lite när jag handlat, så vi ser hur allt passar. Tjingeling 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s