Walk in closet

Här har jag påbörjat inredning av en walk in closet. Rummet var till en början fylld med bland annat resväskor och användes som förråd. De inbyggda garderoberna till höger var det som fanns på plats men var innan ljust träfärgade. Jag valde att sätta en tapet med blå botten och guldmedaljonger på garderoberna och målade väggen och några garderobsdörrar i en lite mörkare blå i samma färgskala.
Kom med tips
Nu vill jag ha er hjälp då den inte är färdig. Ge mig tips på vad jag ska ställa i mitten, någon fin pall att sitta på eller en bänk för smycken? Då den inte har några dörrar, ska jag ha ett draperi? Förslag på vad som passar? Något annat ni tänker på, kanske en vacker hattlåda? Ös in med råd till mig så blir jag glad!

I
Annonser

5 thoughts on “Walk in closet

 1. Vilket underbart rum!! Vilken dröm att få klä sig där varje dag. Vackert och harmoniskt. En smal byrå att förvara smycken i tycker jag, baksidan av byrån kan ju få samma tapet som skjutdörrarna.

 2. Tack så jättemycket Jenny! Bra idé med tapeten, den ska jag använda om valet faller på byrå. Det blir vackert med en byrå eller hur! Vill helst få plats med både byrå och pall eftersom det kan vara skönt kunna sitta ned men kan nog bli svårt då det lätt blir för trångt och då förstörs harmonin. Hur kan jag lösa det? Får se om någon kommer på en bra lösning. Ha det så gott!

 3. Jag ser framför mig en röd, snygg(sammet, eller läder) rund, med lite klädda knappar på, hårt stoppad, ganska stor sittpuff som man kan sitta på och stödja sig på armen (typ tre ”rumpbredder” bred) som lyses upp med en riktad spot, en låg variant som inte skymmer spegeln. Den funkar även som -”…den kanske jag ska ha, lägger den där så länge…”

 4. Hej Marie! Det låter jättesnyggt, har inte tänkt i runda banor innan, du ser vad bra det är med samarbete, jag får så mycket nya tankar 🙂 Vart kan jag köpa en sån eller är den än så länge i ditt huvud? Tre ”rumpbredder” låter fantastiskt 😉 Ha ha ha. Tack så jättemycket för tipset! Önskar dig en trevlig dag!

  Susanne

  • Hej Susanne!

   Ja, den finns bara i mitt huvud…än så länge. Men du kanske känner någon snickare som kan snickra en stomme, som en stor puck, och sedan klä den själv. Man kan ju också ha sitsen som ett stort löstagbart lock, så att man kan förvara; saker, ”hemlisar”, eller kläder som stör den i övrigt vackra miljön.

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s